Direct naar inhoud

Totaaloplossing

Als je iets aanschaft of koopt gaat het vaak over kwaliteit, prijs, garantie, onderhoud en eventuele vervolgkosten. Bij aanschaf van IT is het niet anders, met als kanttekening dat deze technologie volop in beweging is en continu verandert. Wat gisteren nog hip, trendy of state of the art was, kan vandaag alweer verouderd zijn. Een IT ontwikkeling die we natuurlijk allemaal kennen is die van de iphone. Daar waar de nadruk in eerste instantie lag op het bellen heeft de iphone zich ontwikkeld tot een mobiel dashboard voorzien van allerlei multifunctionele snufjes en toepassingen. Hierdoor is het mobiel zó smart gemaakt dat vele zaken digitaal afgehandeld kunnen worden vanaf één device, waar ter wereld je je ook bevindt. Dagelijks wordt de appstore met duizenden APPS aangevuld die gratis of tegen betaling eenvoudig op een toestel is te downloaden. Echter het goed functioneren hangt niet alleen af van het toestel zelf zoals de processor (de motor), de opslagcapaciteit (intern geheugen), maar ook van externe voorzieningen, zoals een goede 4G of 5G verbinding en de snelheid en het bereik van wifi.

Inmiddels vinden we het belangrijk dat ons smartmobiel:

  • altijd én snel moet werken
  • niet teveel mag kosten, ook niet na aanschaf
  • oneindige opslag (geheugen) heeft, indien gewenst
  • makkelijk op te hogen is naar een laatste versie
  • eenvoudig te onderhouden en te herstellen is
  • uiteraard goed beveiligd is

Voor een groot gedeelte is bovenstaande kenmerkend voor een IT systeem waar u als bedrijf behoefte aan heeft. Het prijskaartje en de omvang zijn echter iets anders..., dat moge duidelijk zijn.

Daar waar een 'smartmobiel' is afgestemd op individueel gebruik en op eigen behoefte, is binnen een bedrijf 'één smartmobiel' afgestemd op meerdere personen, meerdere behoeftes, meerdere processen, meerdere afdelingen en meerdere functionaliteiten. De uitdaging is juist om het niet te complex te maken, door onderscheid te maken in nice-to-have, persoonlijk noodzakelijk en functioneel noodzakelijk.

Oh ja... de kleine letters... In de IT wereld wordt veelvuldig met kleine letters gewerkt. Op uw smartmobiel gaat u vaak argeloos akkoord met de voorwaarden… Eerlijk gezegd zijn die ook niet spannend en wordt bijvoorbeeld een belangrijk aspect zoals privacy goed gereguleerd. Maar wanneer het om grote bedragen en complexe systemen gaat, dan is het zeker belangrijk om deze kleine lettertjes minutieus door te nemen.

Wij als ITE&A leveren een totaaloplossing, dat wil zeggen een compleet systeem à la smartmobiel voorzien van de juiste applicaties en de daarbij horende voorzieningen tegen een betaalbare prijs. Tevens maken we de kleine lettertjes van elk onderdeel groot. Wij zijn een verlengstuk van uw bedrijf die een grote complexiteit terugbrengt naar functionele bruikbaarheid, eenvoudigheid en efficiency.

Wij doen dit:

  • transparant: totaaloplossing, kosten en stappenplan
  • met zoveel mogelijk open source technologie
  • met zoveel mogelijk standaard applicaties
  • met zorgvuldig gekozen partners, die betaalbare oplossingen bieden

Wij gaan niet voor een initieel goedkoopste oplossing, maar voor een structureel goedkopere totaaloplossing. De totaaloplossing wordt ten gunste van u, tot in de finesses, contractueel vastgelegd, zodat ook voor de toekomst alles goed geregeld en geborgd is.

Wilt u een SMART totaaloplossing dan kiest u voor ITE&A !

ITE&A voor uw totaaloplossingen