Direct naar inhoud

Over Ons

"Opschalen is een kwestie van schakelen"

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die kwalitatieve IT capaciteit regelt en levert tegen redelijke en betaalbare prijzen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Inkoop, R&D, Techniek, Productie en Global sourcing. Door deze ervaring begrijpen wij waar de problematiek zich bevindt in de grote variëteit van bedrijfsprocessen en de bijbehorende complexe IT behoeftes die het met zich meebrengt. Wij werken samen met betrouwbare partners die dezelfde kernwaarden hebben. Wij maken alles overzichtelijk en inzichtelijk zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij zijn flexibel en opschalen is voor ons een kwestie van schakelen. Op de vraag wie we zijn, kunnen we dus heel duidelijk zijn: we zijn een organisatie die beschikt over de nodige kennis, ervaring en expertise op bedrijfs- en industrieel niveau. Dit gekoppeld aan IT maakt ons allround. Wij bieden IT totaaloplossingen vanuit een bedrijfskundig en economisch perspectief en onderscheiden ons hiermee van andere aanbieders.

Visie

De ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel. Vaak moeilijk te volgen en te begrijpen. Het grote arbeidstekort zorgt er bovendien voor dat op steeds meer plekken de juiste kennis niet aanwezig is. ITE&A biedt daarom alternatieve, transparante en innovatieve oplossingen die effectief én betaalbaar zijn en verlegt hiermee letterlijk en figuurlijk de grenzen.

MISSIE

Wij bieden onafhankelijke IT ondersteuning aan bedrijven en zorginstellingen, die hun kernactiviteiten wel of niet in de IT hebben, door aanvullende capaciteit te leveren, maar ook door het aanleveren van de juiste deskundigheid om complexe IT processen te verbeteren. Wij doen dit middels het inzichtelijk, toegankelijk én betaalbaar te maken van IT processen, waarbij niet alleen naar de installatie en implementatie kosten worden gekeken, maar ook naar risico’s en vervolgkosten.

Neem contact met ons op